تحصیل در سوئد

اطلاعات بیشتر تحصیل در سوئد

 

 

متاسفانه شرکت مهاجرتی کینگ وست سوئد اخذ پذیرش را از خدمات خود حذف نموده است. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در سوئد به سایت دانشگاه مراجعه کنید


 

تحصیل در سوئد

هزينه تحصیل در سوئد

هزینه تحصیل بر اساس هزینه دانشگاه برای آموزش به هر دانشجو در رشته مربوطه است که بین 70000 کرون تا 150000 کرون متغیر است. لازم به ذکر است این هزینه سالیانه می باشد.
البته دانشجویان خارج از اروپا که از تحصیلات رایگان بهره مند شده اند تا پایان دوره تحصیلی خود از خدمات رایگان برخوردار هستند.

هزينه زندگی در سوئد

هزينه زندگی يک دانشجو در کشور سوئد با در نظر گرفتن اجاره خوابگاه وغذا ـ رفت و آمد ـ حدود 3500 کرون مي‌باشد. این هزینه‌ها در شهرهای مختلف متفاوت است. همچنین عوامل بسیاری در تغییر این مبلغ سهم دارند. مانند داشتن فرزند، نیاز به شرایط خاص، محل زندگی و …

اخذ پذیرش جهت دانشگاه‌های سوئد

اکثر دانشگاه‌های معتبر سوئد به انگليسی تدريس دارند.برای ورود به دانشگاه‌ها داشتن مدرک معتبر بین‌المللی زبان در اکثر موارد الزامی است. گذراندن دوره پيش دانشگاهی و يا ديبلم چهار ساله نظام قديم نیز اجباری است.

کار در سوئد

دانشجويانی که دارای ویزای تحصیلی هستند اجازه کار در سوئد را دارند ومي‌توانند به صورت نيمه وقت کار کنند. این قانون شامل همراه(برای مثال همسر) دارنده ویزای تحصیلی نمی‌شود.(اطلاعات بیشتر در مورد کار در سوئد و قوانین مربوطه را می‌توانید با عضویت در خبرنامه و یا صفحه کار در سوئد به دست آورید.

ترم‌های تحصیلی در دانشگاه‌های سوئد

1. ترم پاییز
2. ترم بهار

معمولا در ترم بهار تعداد رشته ها محدودتر هستند.
سیستم آموزشی به صورت ترمی و زبان آموزشی در مقطع لیسانس برای اكثر رشته‌ها سوئدی است(به استثنای چند رشته معدود). اکثر رشته‌ها در مقطع فوق لیسانس به زبان انگلیسی هستند.

مدارک مورد نیاز متقاضیان کارشناسی و کارشناسی ارشد

مدرک دیپلم, مدرک پیش دانشگاهی, ریز نمرات دیپلم و ریز نمرات پیش دانشگاهی.(کپی تائید شده)
مدرک دانشگاهی (فوق دیپلم, لیسانس, فوق لیسانس), ریز نمرات (>فوق دیپلم, لیسانس, فوق لیسانس).(کپی تائید شده). شماره تماس و نام فردی در دانشگاه که این مدارک را تائید کرده نیز باید در زیر این مدارک قید شود تا مسولان دانشگاه سوئد در صورت لزوم بتوانند با او تماس بگیرند. ( متقاضیان فوق لیسانس )
ترجمه تائید شده کلیه مدارک در بند 1
ترجمه تائید شده کلیه مدارک در بند 2 ( متقاضیان فوق لیسانس )
سابقه کار(در صورت دارا بودن) اگر نامه سابقه کار به فارسی است, ترجمه تائید شده آن نیز مورد نیاز است.
2 سری کپی از تمامی صفحات پاسپورت .
1 سری کپی از تمامی صفحات شناسنامه .
6 قطعه عکس رنگی مخصوص پاسپورت .
CV به زبان انگلیسی
مدرک TOFEL یا IELTS و نمرات کسب شده.
شایان ذکر است مدارک فوق به صورت کلی مطرح شده‌اند و برای هر رشته و دانشگاه بر حسب سطح آموزشی و رشته ارائه شده ممکن است متغیر باشد.